2017年3月27日星期一

Mark XVII IWC Replica Horloges Foto Beoordeling

Ik zou niet noemen dit IWC replica horloges een van de gebruikelijke luxe replica horloges die het doel van het krijgen van korting luxe horloges voor veel minder dan ze zouden kosten als ze waren de oorspronkelijke geserveerd. Het min of meer lijkt op een horloge dat niet komen met een air van raffinement. Echter, het heeft iets achter de hand zoals ik binnenkort zal aan u te openbaren. Laten we beginnen met deze IWC replica beoordeling.



Het lijkt alsof de weg van de IWC te veel kleuren te gebruiken bij het maken van hun horloges en dit is alleen zwart en zilver / wit. De IWC merk XVII replica heeft een zwarte bezel in tegenstelling tot de roestvast staal op de oorspronkelijke leningen meer de dubbele afgezwakt aard van het horloge. De kroon is ion vergulde zwart als goed in de replica in tegenstelling tot de roestvrijstalen afwerking in het origineel. In feite zijn dit de enige verschillen die ik kan vertellen tussen de twee horloges.

De wijzerplaat lijkt niet te veel dingen aan de hand. De IWC imitatie horloges heeft slechts een datum raam, maar het is een heel mooi uitziend één. De datum venster niet alleen de dag van de datum weer te geven, maar kun je zien wat de datum van gisteren en de datum van morgen. Het is een beetje een nutteloze functie als je er goed over nadenkt, maar het ziet er echt goed en wie kan dat tegenspreken. Er is een rode pijl wijst naar de huidige datum in het geval u in de war raken. Dat is ook vrij nutteloos, maar ziet er ook goed op het horloge.

Er zijn uur markeringen van de nummers op de wijzerplaat, behalve voor de 3e, 6e, 9e en 12e uur merken die zijn vervangen door rechthoeken en een driehoek voor de 12e uur. Ik hou van de manier waarop het uur, zijn minuten en seconden handen ontworpen. Ze zijn dik en ook correct ze taps toelopen naar een punt op de omtrek van de wijzerplaat. Niet veel horloge fabrikanten besteden veel aandacht aan dit.



Ik beloofde u iets bijzonders over deze IWC replica horloge en terwijl je juist dat het een automatisch uurwerk misschien al geraden, u waarschijnlijk niet zou hebben geraden dat het van de Zwitserse ETA variëteit. Dat is zeker een zeldzaamheid in de wereld van replica horloges en dat maakt deze IWC replica horloge een van de beste IWC replica horloges beschikbaar voor zover deze IWC replica beoordeling betreft. Zoals altijd, zeg ik de aanmerkelijke verschillen als het gaat om de beweging in een horloge is niet iets om wakker van te verliezen. Ze zijn eigenlijk allemaal hetzelfde wat betreft het gebruik van een horloge voor de gemiddelde persoon.

De band van deze IWC replica horloge is gemaakt van warmte reliëf krokodillenleer. Hierdoor blijft de algemene zwarte thema van het horloge. Het eindigt met een ion-plated aansluiting gespsluiting die is gegraveerd met het IWC logo. De armband is 190 mm lang en 20 mm breed. De dikte van de zaak is 12mm, die vrij dun is ervoor te zorgen dat dit zou een zeer comfortabele horloge te dragen.



Dus, na alles is gezegd en gedaan, is het tijd voor mij om dit horloge te geven. Het ziet eruit als een stevige horloge, maar ik vind het een beetje onopvallend. Ondanks de Zwitserse beweging heeft, want het is niet iets dat uit bij u springt. Het heeft een ander niet in dat het niet lijkt duidelijk te kiezen voor een niche tussen een sportieve replica horloges of luxe replica horloges. En niet echt uit in welke categorie.

没有评论:

发表评论